Om Lean House

Virksomheden er grundlagt i 2019 af Tina Villadsen, som har over 20 års erfaring med optimering i bl.a. produktion, lager, trykkeri, marketing/bureau, salg, service og administration. Med en baggrund som certificeret Lean Specialist, projektleder og leder i internationale virksomheder – tager hun altid udgangspunkt i den strategiske målsætning og udpeger de mest nødvendige områder af virksomheden som fokus for målrettede indsatser.

Med Lean House er du garanteret en levedygtig løsning med grundig foranalyse, planlægning og opfølgning. Du vil bl.a. opnå øget effektivitet, større fleksibilitet, bedre overblik, struktur, fælles fokus på tværs af afdelinger og synlige resultater på bundlinjen. Jeg samarbejder med de dygtigste specialister inden for bl.a. IT-løsninger og GDPR for at sikre opdateret viden.

Styring af de grundlæggende arbejdsprocesser frigiver ressourcer til vækst og udvikling. I Lean House fokuserer jeg desuden på at fremtidssikre virksomheder ved at koble strategi og indsatsområder til SDG / FN’s 17 Verdensmål, som er de nye konkurrenceparametre og et vigtigt vækstområde for alle brancher.

Kontakt mig i dag, så vi sammen kan styrke din virksomhed til fremtiden.
Venlig hilsen fra
Tina Villadsen
tlf. 30 13 29 13
tina@leanhouse.dk